Nyt kävi näin! En taaskaan ole muistanut päivitellä Wilman bolgia vaikka niin lupailin tehdessäni tämän. Mutta sitten asiaan Wilman kanssa päästiin Jatko II, kun joku oli perunut paikkanssa ei tee kyllä pahaa treenata. Vapun aikaan käytiin Tuijan ja Sissin kanssa treenaamassa pari kertaa. Kyllä se kahden vuoden ikä on ihme juttu niin kuin Tuija sanoi. Siis viime syksynä kun olimme Tuijan kanssa samalla jatko I niin meinas koko harrastus loppua siihen. Wilmalla tuntu olevan ihan liikaa energiaa eikä se kuunnellut melkein yhtää ja monesti tuli huomatua se snautserin itsepäisyys kun Wilman oma vaihde meni päälle silloin alkoi neidin omat radat ja harjoitukset. No nyt kevään aikana tämä vaihde on kadonnut jonnekkin eikä sitä kyllä kaivata. Eli Wilma jaksaa kunnella nykyään enmmän. Vaikka välillä tuntuu turhauttavalta kun Wilman käskee odottamaan esteen takana niin se ei sielä liiku ja  kahtoo "ite käskit mun olla paikalla" ilmeellä minua. Mutta edetään hitaasti ja varmasti tästä lähtie ja kontaktit pitäs saaha kuntoon sekä putkeen imua lisää.

Wilman kanssa ollaan myös omatoimi toko ryhmässä, mutta eipä kertaakaa olla päästy treeneihin kun on ollut kaikkea muuta, mutta todella hyvä järjestelmä siinä kun on joka viikko eri päivänä. Muutenkin ollaan hirmu vähän tokoiltu Wilman kanssa.

Kuvia en ole ottanut huhtikuun aika yhtäkään Wilmasta. Toisin oli pentuna kun joka päivä otin ainakin 50 kuvaa, mutta jospa nyt sitä intoa tulisi lisää. Ajatuksissa olisi ostaa rippilahja rahoilla oma kamera, kun aina kun ottaisin Wilmasta kuvia niin Meri on kameran kanssa joissain.