Tänään olimme kaveriedeni ja heidän koiriensa kanssa lemmikkiasemalla treenaamassa. Tämä oli jo toinen kertaja taas meni aivan mahtavasti. Pitkän tauon jälkeen ihmettelen miten Wilma vielä muistaa täydellisesti kaiken ja toisin sanoen menee paremmin kuin kesällä treeneissä. Valitettavasti minulla ei ole tällä hetkellä kuvia, mutta saan kavereiltani niitä kummastakin kerrasta.

Kiitos Assi,Essi ja Rolle, Oona ja Beta sekä Pia ja Eppu (ja aikaisemmasta kerrasta Heidi ja Penniina) Ensi viikolla uudestaa ;D

Kerron nyt myös vähän kuluneesta viikosta. Tiistaina meillä oli joku liikunta villitys. Iltapäivällä kävin kaverini Merin kanssa lumikenkäilemässä ja Wilma sai jousta tooooosi paljon, sekä omia keksejä evästauolla. Tämä retki oli jotain 5km. Sitten vielä illalla kävimme äidin kanssa kuutamohiihdolla. Taas sai Wilma jousta, kun ei muita siihen aikaan ladulla olluta. Hiitolenkin pituudeksi tuli n. 9km. Ja jos Wilman näkö kulmasta katsottaisiin olisi lenkeille tullut yhteismatkaa reilut 20km kun neiti pisti menemään ihan täysiä ympäriämpäri peltoja ja jäitä.