Taas on koulu vienyt kaiken ajan ja varsinkin kaikki kokeet. Nyt tuntuu helpottavalta kun ei ole enää yhtiäkään kokeita ennen joulua ja jää aikaa koiran kanssa touhuamiseen. Wilman kanssa olemme nyt puuhailleet kaiken laista hauskaa.

Wilma on saanut hienon ulkoitupuvun ja muutenkin on alettu pitämään villapaitaa päällä, kun tuntuu ettei voi pysähtyä hetkeksikään kun heti koira tärisee.

Pari päivää sitten käväisimme Kuopiossa koira puistossa Wilman kanssa. Siellä oli ihan hauskaa, mutta Wilma ei oikein ymmärtänyt kun kaikki tulivat sen luokse kun se tuli joukkoon. Varsinkin poikia piti erittäin kovasti komentaa kun eivät olleet herras miehiksi. Wilmassa oli varmaan vielä jotain juoksu hajuja vaikka juoksujen lopusta on jo monta viikkoa.

Tänään käväisin katsomassa naapurimme uutta koiran pentua, valitettavasti Wilma ei päässyt tekemään tuttavuutta uuden Friidan kanssa. Kyllä Friida oli mahtava karvapallero. Se tuli eilen Kaskisista tänne Siilinjärvelle, matka oli kestänyt noin 6 h suuntaansa, mutta urheasti pieni neiti oli jaksanut istua autossa. Tulevaisuudessa täällä tullaan kertomaan Friidasta jotain lisää kunhan nyt Wilman ja Friidan ystävyys pääsee aluilleen.

Nyt harmittaa tuo lumen sulaminen, kun oli jo niin hyvästi lunta ja jattelimme lähteä hiihtämään itsenäisyyspäivänä patakukkuloille, mutta aamulla herätessäni lunta oli tuskin kahta senttiä. Taitaa tänäkin vuonna jäädä minun ja Wilman hiihto hommat sivusuun.